Workshops 2017

Kaarsen- en zeepmaken voor activiteiten-begeleiders

Hierbij alle Gildewerk workshops voor het jaar 2017 op een rij. Noteer de data alvast in de agenda en schrijf je snel in want vol is vol!


Kaarsen

Basiscursus gieten en dompelen

Donderdag 6 april 2017
Donderdag 14 september 2017


Een workshop voor beginners of diegenen die hun geheugen nog eens willen opfrissen. Wij bespreken de verschillende grondstoffen, materiaalgroepen, de apparatuur en besteden vooral aandacht aan de basistechnieken van het dompelen en gieten.

   

Kaarsen

Workshop voor gevorderden *

Donderdag 11 mei 2017: thema herfst & kerst
Donderdag 21 september 2017: thema voorjaar & zomer


Tijdens deze workshops leren kaarsenmakers, die al enige ervaring hebben, onze collectie in de nieuwste trends kennen. Het programma passend bij een thema, biedt de mogelijkheid om in alle rust nieuwe grondstoffen, materialen, vormen en gereedschappen uit te proberen. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

   

Zeep

Basiscursus zeepmaken

Donderdag 9 februari 2017
Donderdag 9 november 2017


Een workshop voor startende zeepmakers. Naast grondstoffen, materiaal en apparatuur leert u alle mogelijkheden van de zeepproductie kennen. Bovendien zullen wij ook aan de wettelijke bepalingen uitvoerig aandacht besteden.

   

Zeep

Workshop voor gevorderden *

Donderdag 16 februari 2017: thema herfst & kerst
Donderdag 16 november 2017: thema voorjaar & zomer


Tijdens deze workshops leren zeepmakers, die al enige ervaring hebben, onze collectie in de nieuwste trends kennen. Het programma passend bij een thema, biedt de mogelijkheid om in alle rust nieuwe grondstoffen, materialen, vormen en gereedschappen uit te proberen. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

   


* Omdat wij in de loop van het jaar vaak nog nieuwe producten op de markt brengen, melden wij nadere informatie betreffende de invulling van de workshop ongeveer een maand voor de workshop datum op onze website.

Workshops 2015