Workshops 2018

Kaarsen- en zeepmaken voor activiteiten-begeleiders

Meer informatie over de workshops

10% KORTING NA HET VOLGEN VAN EEN WORKSHOP

Programma Workshop

Elke workshop begint met een introductie, waarna u individueel aan de slag gaat, onder begeleiding van de docent. De workshops beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Wij zorgen voor een lunch die om 12.45 uur begint.

Inschrijving

Met de inschrijfkaart hieronder meldt u zich aan. Graag volledig invullen! Per workshop kunnen maximaal twaalf activiteitenbegeleiders zich inschrijven. Bij minder dan zes aanmeldingen gaat een workshop niet door. De inschrijving moet uiterlijk drie weken voor aanvang van de workshop binnen. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Cursusgeld

De kosten van een workshop zijn 95 (exl. btw). Bij het cursusgeld inbegrepen zijn materialen, lunch, koffie en thee. Neem beschermende kleding mee en een tas om uw zelfgemaakte kaarsen of zeep mee te nemen.

Annulering

Annuleren kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop. Na die datum wordt het cursusgeld niet meer gerestitueerd. Wel kunt u een collega in uw plaats laten gaan. In geval van overmacht behouden wij ons het recht om een workshop te annuleren.

Locatie en informatie

Alle workshops worden gehouden op onderstaand adres. Voor vragen over het cursusprogramma kunt u terecht bij:

Gildewerk b.v.
A. Hofmanweg 41
2031 BH Haarlem
Telefoon: +31(0)23 - 532 22 55
Fax: +31(0)23 - 534 09 65
E-mail: holland@gildewerk.com